Primeri iz prakse

 • Razbremenilni nastavek konektorja

  Naša stranka, podjetje Hyla se je obrnila na nas z željo po izdelavi kombiniranega orodja za dva nova izdelka, Razbremenilni nastavek konektorja in Razbremenilna spojka. Ker smo v preteklosti v naši orodjarni že izdelali orodje za brizganje izdelka Razbremenilna matica, Nastavek konektorja in Spojka, smo že bili seznanjeni z zahtevami posameznih izdelkov, zato smo stranki lahko ponudili pomoč pri konstrukciji novih izdelkov.

  Preberi več >>
 • Noga Dave, IKEA

  Stranka Unitplast, s katero že vrsto let uspešno sodeljuemo se je obrnila na nas z željo po sodelovanju pri razvoju izdelka za znanega proizvajalca pohištva, Švedsko podjetje IKEA. Ob povpraševanju je so bile znane zunanje dimenzije in design izdelka, ni pa bil izdelan računalniški model izdelka za potrebe konstrucije enognezdnega orodja.

  Preberi več >>
 • Lopata za sneg

  Stranka se je obrnila na naše podjetje z željo, po izdelavi orodja za brizganje otroške lopate z ročajem. Ob povpraševanju je imela stranka zgolj okvirno idejo o izgledu in velikosti izdelka, ni pa še bil izdelan točen design izdelka, zato je bila prva naloga izdelati par osnutkov lopate in ročaja izmed katerih bo stranka izbrala enega.

  Preberi več >>